Privat Utredning og Behandling

Tidligere Strømmen medisinske senter bestod av 2 leger, en ernæringsfysiolog og en sykepleier. Senteret er en privat helseklinikk som tilbyr vanlig allmennpraksis i tillegg til spesial utredning av pasienter med kroniske sykdommer, utmattelse, smerteproblematikk, fordøyelsesplager, overvekt, med mer. Alle jobber under begrepet “Integrert medisin” som inkluderer kostholdsendringer, ernæringstilskudd, samtaleterapi, kroppsterapi i tillegg til vanlig skolemedisin.

Alle ansatte har oppbygget en formidabel kompetanse gjennom flere års utredning og behandling av mennesker med kroniske sykdommer da spesielt ME og fibromyalgi. Kompetanseutviklingen fortsetter grunnet god kontakt med spesialister i utlandt, pågående forskning og tett samarbeide med andre spesialister i feltet innad i Norge.

Oppdatering: Fra og med nyttår 2014 er praksisen til Dr Mette Johnsgaard flyttet til Balder klinikken i Oslo. Pasienter som tidligere har vært i oppfølgning og behandling på Lillestrøm Helseklinikk og Strømmen Medisinske Senter vil kunne fortsette oppfølgningen der. Alle journaler flyttes til Balderklinikken.

Dr. Mette S. Johnsgaard

Linker og bloggposter:

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s