Crowdfunding: MEandYOU-stiftelsen har åpnet nettbutikken til inntekt for klinisk medisinstudie – Bli MEd inn!

Nå har nettbuttiken til MEandyou åpnet og det er allerede solgt en del av det som foreløbig har kommet inn. Objektene som er til salgs har pasienter, pårørende og venner donert bort til finansiering av medisinstudien Rituximab for 140 pasienter med sykdommen Myalgisk Encefalopati (ME) prosjektledet av kreftforskerene Fluge og Mella ved Haukeland Universitetssykehus.  I tillegg vil noen objekter som er donert, samt annet spennende snart komme opp for auksjon (følg med!).

nettbutikken_MEandyou

Som tidligere nevnt og for oss pasienter er det kjent at noen har bedre funksjonsevne eller varierende funksjonsevne. Hobby-aktiviteter bidrar til bedre livskvalitet og god mestringsfølelse. Det å kunne få bidra til innsamling er en sann glede for givere og vi er så stolte og glad for at våre medsøstre- og brødre vil delta og være med ♥

Som dere kan se på bildet, ett lite knippe av innkomne salgsobjekter, er det ikke måte på kreativititet og orginalitet du kan finne i nettbutikken. Her kan du finne hjemmestrikka selbuvotter, årets moderne hjemmelaga raggsokker, egenlagde gaveposer, egenlagde smykker til praktiske oppvaskkluter (kopptua, som æ også si’r)….. og der e’ mer ja….

MEandYOU_bildelogo

Ta turen innom nettbutikken og se om der er noe du har lyst på eller trenger for den sakens skyld 😀

MEandYOU sin nettbutikk finner du her

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s