Borghild Nekstad «Lykkefuria» holder sykurs i Oslo torsdag 25 april 2013 til inntekt for ME-forskning

Borghild, en av våre medsøstre, har planlagt en ekstraordinær måte å donere penger til  behandlingsstudien med Rituximab for 140 pasienter rammet av sykdommen Myalgisk Encefalopati (ME) på Haukeland Universitetssykehus. Torsdag 25 april i Oslo fra kl 10-18 skal Borghild «Lykkefuria» holde sykurs for alle som har lenge tenkt på at det er gøy å lage noe eget, noe ingen andre har.

😀 Borghild Nekstad fra Kyrksæterøra sydde seg til seier da Oslo Fashion Week arrangerte bransjekonkurranse blant motebutikkene i Kristiansund i slutten av mars 2012 og premien er deltagelse i Oslo fashion Week. ”Så hender det at vi velger en liten aktør også. Denne deltakeren har et helt spesielt design, godt utført håndverk og det ytes god service i butikken. Og vinneren er Lykkefuria” kan vi lese i Sørvesten i en artikkel i fjor.

Vi har fulgt vår medsøster i tykt og tynt og i gode og ekstra vonde dager i mange år. Hun har delt av sine sorger og gleder, og hennes kamp gjennom systemet. Godt er det å se Borghild i god form *❤*

Sykurs i Oslo torsdag 25 april 2013

Borhild har holdt flere sykurs i det siste og nå har du altså muligeten for kr. 500,- å være med og vi håper sammen med Borghild at mange vil akkurat det!

Pengene du betaler for sykurset går direkte til MEandyou stiftelsen, så samtidig som du går på kurs og har det gøy så donerer du også penger til ME-forskning.

Borghild finner du på bloggen «Lykkefuria» hvor du kan lese mere om hvem hun er eller på facebook-siden hennes her

Ta gjerne kontakt med Borghild på mob 466 32 884 eller e-post lykkefuria(at)gmail.com

NB! Hun syr de mest spesielle vesker, så hadde ikke kommet hjem uten en egensydd «Lykke-veske» 😀

Reklamer

3 kommentarer om “Borghild Nekstad «Lykkefuria» holder sykurs i Oslo torsdag 25 april 2013 til inntekt for ME-forskning

 1. Håper det står bra til med deg! 🙂

  Vi får håpe at midlene som skal til for å starte opp studien kommer inn. Det mangler ikke på engasjement, og det er fint å se hvor mange som skriver om dette og tar grep.

  Våren er her hvert øyeblikk. Vi får håpe på gode dager for oss når sola begynner å varme! 🙂

  1. Heia OJ 😀 jadajada vi har jo hatt vakrere dager må sies!!

   😀 engasjementet og viljen til å være med e bare helt fantastisk, så godt det finnes pårørende, venner, venners venner og ME-folk som har opparbeidet sæ god funksjonsevne til å gjøre litt – all ære, takker, bukker og nikker her æ sitter ❤

   Våren her e træææg, som forfatteren sjøl ja. Mye is og snø i hagen ennå, men plaskedammen ser ut til å bli mindre siden i går. I hageverden går området her under H5+ , den siste +'en for sen og tidlig nattefrost. Bokfink og Bjørkefink e på foringsplassen, seint i år oxo, men det er nu i det minste noen eksemplarer av arten. De blir til akkurat den dagen når bjørka viser grønnskjær.

   😉 ja du sier noe, litt bedre utetemp betyr gratis energi.

   Vi får håpe at Borghild har fått respons på sykurset sitt. hehe æ har jo brukerstøtte, spesielt utvalgt for hmmmm (håper han ikke leser det her) legger opp bukser, syr hull, legger opp gardiner når æ i min tidligere bedre form fant på å kjøpe tre meter lange gardiner, stryke skjorter -litt av en bonus!!! 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s