Go’ påske folks ;-)

Da er vi inne i den stille uke og påsken står for døra. De fleste benytter fridagene til å nyte sol og en go’ varm huskrok, samvær med familie og hagearbeid slik at stauder og løk snart kan komme til sin beundrende vakre prakt. Iallefall der våren kommer tidlig. Men påsken bringer også budskap, selv om noen som ikke følger dens religion har den fremdeles elementer av å lære og være menneske, medmenneske, ha forståelse og respekt. Den forteller om å ha tro og håp på livet, leve livet, samhold, venner og at noe ender og noe igjenoppstår. Intet går tapt… budskapet er ikke endret i fra i fjor og innlegget er derfor like relevant!

*Indre styrke og mot* *Tro, håp og kjærlighet* *Balanse, ro, harmoni og flyt*

…om du er trist og lei – don’t worry this make u happy…

***

I år ber vi for ekstra giverglede, fordi vi medsøstre- og brødre rammet av sykdommen Myalgisk Encefalopati (ME) gjør alt vi makter og evner for å få finansiert forskingsstudien med medisinen Rituximab ledet av kreftlegene Fluge og Mella ved Haukeland Universitetssykehus. Dette for den har vist potensiell stor til moderat effekt, men mange svar gjennstår. Intenting i verden gleder mer, enn å se individer som er rammet bli friskere og få livet tilbake *❤* For å finne svarene håper vi at du blir med oss:

GIVERKONTO er fortsatt 24800845633
Gi gjennom å sende SMS til 2377:
MEANDYOU 200 (200kr pr gang.)
MEANDYOU 300 (300 pr gang.)

God påske ønskes herved alle lesere og de på snarvisitt 😀

Reklamer

4 kommentarer om “Go’ påske folks ;-)

  1. Heia Rokhy og velkommen til bloggs 😀
   Ja! budskapet e det samme som ifjor, det står til evig tid. Menneskeverd, verdig liv og få lov til å bry seg om sine – det kalles omsorg! Noe som vårt vestlige samfunn har bynt å se på som noe sykt og overdrevent – vi snakker ikke om de få ekstreme groteske avvikene, men det normale som har båret generasjoner etter generasjoner i hver en krok i denne verden – gaia.

   æ stirrer ut av vinduet,… tankene flyter…for om en går i kirka så gir ordene mening de ikke før så gjorde, klisjerer og visdomsord gir forståelig mening og betydning – jeg har lært, jeg har forstått – livet på godt og vondt – som mange før meg og sammen med meg – trygghet og visdom…..

   Kanskje neste år, Rokhy min venn, kan vi i budskapet håpe og fortelle at spørsmålene er under lupen 😀 idag er aksept for det en ikke kan forestille seg e mulig det største budskapet vi kan formidle. Ting e ikke alltid det noen tilsynelatende tror, fordi det er preket av andre som ikke ser….

   frihet… her e snø, strålende sol, ikke en sky på himmelblå, vi kan se mannen på månen, stjerner fødes og dør… og æ skulle helst sust ned en slalombakke – æ har jo gått på bortoverski i 17 år så kan låne bort de ubrukte skia og skoa til de som trenger de mer enn mæ – med go’ samvittighet og glede!

   ❤¸.•*»»*•.¸❤
   Go’ påske min venn og gode tanker og ønsker sendes til dæ og dine om fine dager og mye koz!

   😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.