Nytt fra Strømmen medisinske senter: Foredrag av Dr. Mette S. Johnsgaard i Stavanger tirsdag 19 mars 2013

På hjemmesiden til Strømmen medisinske senter kan vi lese at Dr. Mette S. Johnsgaard melder om at hun vil holde ett foredrag for ME foreningen sin avdeling i Stavanger fra kl 19-21 i Folkets Hus i Stavanger. På programmet står:  Det vil bli lagt frem resultater omkring gammanorm-prosjektet samt diskutert behandlingsformen LDN (lav dose naltrexone)
Resultater lagt frem i forskning i USA høsten 2012 vil bli diskutert, i tillegg til diskusjonen omkring borreliose og ME. For tid og sted, samt pris, se her

Dr Mette S Johnsgaard_Lillestrøm Helseklinikk

 Dr. Mette ved Strømmen Medisinske Senter

Gammanorm-prosjektet er Ig-terapi eller såkalt substitusjonsbehandling hos enkelte av pasientene med humant Immunglobulin (IgG) infusjon. Hvordan går det med pasientene med Myalgisk Encefalopati som har prøvd denne behandlingen siden i høst?

LDN diskuteres over en lav sko både blant leger og pasienter etter reportasjen på TV2 «Vårt lille land» i slutten av februar 2013. Hva mener Dr. Mette om behandling med LDN på ME-pasienter og har hun pasienter med erfaring? Så vidt meg bekjent er det ikke inne i «standard» protokoll for behandling, så har Dr. Mette vurdert behandlingen?

Flere pasienter lurer på Borreliose fra blant annet flått-bitt. Hvilken tilnærming har Dr. Mette og hennes samarbeidende lege Dr. Lund på Strømmen Medisinske senter?

Noe av dette kan du lese i ett tidligere referat her, les og still bedre spørsmål om du trenger det 😉

Jeg oppfordrer med dette at leger og helsepersonell, sammen med pasienter og pårørende tar seg til Stavanger for en faglig og kritisk oppdatering om noe av hva som skjer innen behandling av pasienter med ME på tisdag som kommer….

Lyst å vite mer?

(PS! jeg har – kan noen skrive referat?)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s