– Det er en farlig tendens til «dømmesyke» mot det som ikke er perfekt.

Dette er bare ett av budskapene Per Fugelli har kommet med i det siste. Jeg tror at denne mannen ikke har kunnet tidligere ha hadd full forståelse av de skrevne ord og budskap. Kun den uendelige rause og de som har og opplever alvorlig sykdom og døden og livet så nært, klarer å ha denne forståelsen. Når klisjeer og livsbudskap og Kongens Nyttårstale gir mening – har du lært noe om hva livet er og da kan du også (etter)leve!

Per Fugelli

Thank you for showing me the true meaning of the words ”gaudium de veritate”! er noe som budskapene sier mye om – og takker Fugelli for å gjøre dette på en så fantastisk måte!

– Skape rettferdighet

Per Fugelli trekker frem de politiske sidene ved Jesus. For ham handler Jesus sitt virke om kampen for menneskene som har fått mindre enn andre.

– Hele hans budskap, hele hans misjon, hele hans liv handlet om å skape rettferdighet. Det handlet om å gi verdighet, trygghet og frihet til de som satt nederst.

Fugelli legger stor vekt på Jesus som en modig opprører.

– Det stråler gjennom alle evangeliene. Han var ulydig. Han var på mange måter en opprører. Han gjorde opprør mot makthaverne, mot de skriftlærde fariseerne, mot de rike. Han viste så mye mot at det kostet ham livet.

– En appell om toleranse

Det er en læresetning fra Jesus som betyr ekstra mye for Per Fugelli. «Det du har gjort mot mine minste har du også gjort mot meg». Dette handler om behandlingen av de fattige, de som har mindre makt og de som er utstøtt fra samfunnet.

Per Fugelli sier at Jesus kommer med en sterk appell om toleranse, også overfor dem som hører til andre religioner.

– Dette er en grunntekst som vi alle burde prøve å leve etter. Den legger på oss en befaling om å leve rettferdig. Og det er en skarp advarsel mot alle former for stigmatisering og diskriminering.

livskraft og healingenergiLivskraft og indre healingenergi

Les resten av Fugellis budskaper her

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s