Gi DIN stemme på facebook innen 19 september 2012 – bidra til ME-forskning – hjelp OSS å finne svar på sykdommen ME/CFS!

Det store selskapet JP Morgan Chase & Co deler hvert år ut penger til små veldedige organisasjoner gjennom en stemmekonkurranse på Facebook. Du vil få en bruksanvisning for hvordan DU kan stemme og hva DU kan gjøre for å bidra.

I år er NIDA (Neuro-Immune Disease Alliance) en av organisasjonene man kan stemme på, og de skal gi alle midlene de får inn til et ME/CFS-forskningsinitiativ kalt OMI-MERIT. Dette er et forskningssamarbeid med flere forskere fra verdensledende universiteter involvert – også to forskere fra Norge er med (Øystein Fluge og Olav Mella fra Haukeland).

Flere av forskerne var nylig samlet i New York for å diskutere veien videre, og jeg var selv til stede på møtet. OMI-MERIT har flere prosjekter på trappene (blant annet stor interesse for ytterligere studier på Rituximab), og vi kommer nok til å få høre mer fra dem fremover i ME/CFS-forskningen. For øyeblikket ligger de an til å kunne vinne 20.000 dollar i stemmekonkurransen. (ref. Jørgen Jelstad)

***

Hvordan stemme?

1. Gå til Chase Community Giving’s FB-side og klikk «Like/liker» (om du ikke allerede har gjort dette ved tidligere stemmegivning).

2. Gå til denne siden:

«Neuro Immune Disease Alliance» kommer opp. Klikk på «Vote». På spørsmål «Allow/Tillat» eller «Allow App», klikk Yes/Ja.

3. Så kommer denne ruta opp «Thank you for voting – Share the love and get an extra vote». Klikk på «Like/liker» og – viktig! – skriv en hilsen, for eksempel ”Stem på ME/CFS-forskning”. Då kommer linken til å synes på din Facebook-side og andre kan stemme.

4. Gå til denne siden for å stemme på:
«Phoenix Rising, an NEID corporation» samme prosedyre som over.

Om du får en bonusstemme, kan du stemme på samme organisasjon om ønskelig.

Premier:

1   plass:  $250.000

02–11 plass:  $100.000 hver
12 –46 plass: $50.000 hver
47 –96 plass: $20.000 hver
97–196 plass:$10.000 hver

****

I bildet under, som er hentet fra her, kan du se andre ME/CFS organisasjoner om du ønsker å stemme på noe annet. (mhj kom: med litt (fornorsket) modifikasjoner som bildet over)

Tusen – lig takk for at du hjelper oss fremover med viten og kunnskap

– den kommer gjennom medisinsk vitenskapelig forskning!!

DU er en – helt!!

Med vennlig Hilsen

mhj

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s