Den Internasjonale ME-dagen 12 mai – Brent av Frost

Mange av oss bruker mye av vår lille kapasitet til å bevisstgjøre og sette fokus på sykdommen ME året rundt – Norge rundt – Verden rundt…

Forskning vil til syvende og sist avsløre og ende den faglige striden – inntil da blir flere og flere ME-pasienter «Brent av Frosten» av fagfolk som underkjenner sykdommens realitet, kastet ut av legekontor, avslag på ung uføre for gjøken som er oppnevnt som faglig medisinsk rådgiver i Trygderetten ikke tror på sykdommen ME og har til og med skrevet kritiske kronikker – dette sier mer om Trygderettens inhabilitet som ett liksom uavhengig rettssystem. Forskere som er tilhengere av pseudo-somatikken far lever i oldtidens visjoner og beklageligvis for disse har teknologien kommet langt lengre enn de ønsker…. Den jævelen som motsetter seg Pseudo-somatikkens visjoner vil brenne i hælvete, utstøtt fra det gode selskap og kalt kvakksalvere – valget er derfor intet ett reelt valg!

Brent av Frost – i anledning den Internasjonale ME dagen 12 mai

Manipulering og propganda, feilinformasjon og dertil den stygge konsekvens har de oppnådd sin markedsføringsstrategi – infiltrasjon av holdninger og behandlingstiltak som reduserer mulighetene for en bedre prognose og tilfriskning av denne pasientgruppen rammet av ME.

Inntil forskning ligger på bordet som avslører abnormale immunologiske og neurologiske, samt multisystemisk påvirkning på indre organer og kroppens samspill – blir pasienter hver dag Brent av Frosten – akkurat som sanatorium-barna med TB – de får nå sin oppreisning og rettferd for den traumatiske adskillesen fra sin familie på månedvis, årevis – mentalt og fysisk vold og overgrep FORDI noen mente at dette var den beste måten å få TB-barna friske på: DE TOK FEIL!

NÅ tar de FEIL igjen – oppgjørets time vil komme!
Natta-natti!
Reklamer

2 kommentarer om “Den Internasjonale ME-dagen 12 mai – Brent av Frost

  1. Heia rokhy og velkommen til bloggs 😀

   Takker!

   Skulle ønske det var en overdrivelse i det som er skrevet, beklageligvis er det det ikke!

   De er til og med så usaklig at at de bruker Wessley som unnskyldning, om at de ikke ønsker å forske i dette og at flere har gitt opp – hvem da må jeg tør spørre? (Det gjenspeiler seg ikke i hverken forskningsprosjekter eller publiserte artikler med vage konklusjoner.)

   Ingen, men skvisa ut og henger ut forskere og andre leger som seriøst prøver å finne ut hva som egentlig feiler ME-pasienter – de blir utsatt for politisk og medisink hånliggjøring og diverse måter for å få de til å gjøre «retrett»

   😉 Da var det vel ikke stort mer å si om den saken – er det vel? – annet at lovverket om diskriminering av syke og medisinsk og legenes forsvalighetslov §4 fremdeles gjelder…

   😉 Ønsker dæ og dine alt godt ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.