Fra helt grønn til litt mer lysegrønn – bloggåret 2011

Noen har blogget i årevis og må da regnes som høyt kvalifiserte innen blogg og sosiale medier. Mange blogger har kommet til om ME. Noen snakker om personlige erfaringer, det å leve med, aktuelle temaer og livet som er mer enn bare sykdomssutring. Om å være «raus» skriver mikropolitikeren Maria og undrer seg litt om hvorfor vi blogger – selvfølgelig har vi ett budskap, ett ønske om å formidle våre livserfaringer – «pay it forward» – kan vi lære og formidle om livet sett fra ett annet synspunkt? Til og med herr Fugli har endret synspunkter etter hans erfaringer, og det er det som skjer. Livet har fått en annen mening og vi har lært livets viktigeste budskap!

The longest journey of any person is the journey inward

***

Blogging krever sitt, men er utrolig givende – og her blogges det som busta fyker innenfor den kapasitet jeg har. Selv om jeg aller helst ville ha blogget om hage, blomster og fugler – men det er for sårt når jeg ikke kan gå ut og realisere mine ønskeprosjekter. I mellomtiden engasjerer forskning og nysgjerrighet, vel det har nu alltid vært spennende saker, og der e mye som skjer. Selvfølgelig når kroppen fant ut at den ikke lengre tilfredstilte kravene til ett «normalt» aktivt liv, så sier det seg selv at det vil vi vite mer om. Ikke særlig bedre er det når en oppdager at den samme tilstanden er utsatt for holdninger som stammer fra oldtiden bare at noen har puttet på med litt vitenskap og neida – ingen liker å føle seg lurt! (dagens ironiske, så sjekk linken – den vil du glise godt av!)

***

Jeg lanserte bloggen på nett i de første dagene av mai 2011, altså 8 mnd siden og må bare få takke ydmykt for de som leser bloggen, er innom en tur og kommenterer med liv og lyst og så busta fyker! :mrgreen: sjelden e æ uenig – lurer på hvorfor!!

I følge statistikken så har jeg da skrivd 267 innlegg.… noe som forteller meg at æ har svidd av mye tid foran den PC’en (ikke symptomfritt e redd for hmmm)

I følge wordpress sin statistikk har jeg da lasta opp hele 567 bilder, noe som tydligvis tilsvarer to bilder pr dag 😯 – jo men æ like jo bilder…. sier ofte mer enn ord – fordi de finner æ jo ikke så lett bestandig 🙄

Da vi runda 2012 så hadde 43 000 vært på besøk – det e jo kjæmpehyggelig og en ære folks 😀 De fleste fra Norge, men danskene og svenskene har visstnok tatt turen innom 😉 «show»!

Hittil har det blitt 603 kommentarer og CATALYZATOR fikk ære av å være kommentator nr. 600. Kjæmpestas med kommentarer 😀

Joda vi kan gjerne snakke om at ME er dominert av damer som rammes, men av mine strålende TOPP 5  kommentatorer så er det faktisk tre kjekke reale mannfok (guttetasser)! og to vindudelige vakre damepuser ♥

Birgitte sin blogg topper statistikken for henvisere – takk Birgitte! Har i mange år brukt bloggrullen hennes æ oxo – nu har æ jo oppdaga RSS i tillegg… stor fremgang…. hihi….

***

FACEBOOK:

Når sant skal sies, så er det ikke alt som kommer på bloggen og da brukes facebook som henviser til forskning, artikler, blogginnlegg, hva de andre driver på med og masse mer. Ikke fordi at det ikke er verdig nok for å komme på blogg, men for det er kapasitetsbegrensning og da velges letteste vei om jeg er istand til å være på nett – vel og merke….

FB-siden er offentlig og åpen og håper du har lyst å følge dendu finner den HER

***

♥ En ydmyk og takknemmelig takk for oppmerksomheten

** 😉 **

Reklamer

2 kommentarer om “Fra helt grønn til litt mer lysegrønn – bloggåret 2011

 1. Fra helt grønn til SMEKKFULL AV ALLVERDENS FARGER !
  Jepp 😆 alle mulig tenkelige farger som representativt for det mangfoldige du blogger om i mange retninger med både egenerfaringer og andres i en stor veloverveid kompott som smaker både søtt og surt avhengig av hvem som leser… Bloggen din er et funn for den vitebegjerlige og du mestrer det å få ens egen hjerne til å tenke ut sine egne løsninger iblandt også selv om dine meninger/konklusjoner er både sterke og bastante. GODT NYTT ÅR snille gode iherdige MHJ-pusen (med krasse puseklør når det gjelder) vår !

  1. hihi thanx for the statement :mrgreen:

   har jo kortklipte negler æ da…. tjaaa æ kjenner nu ei som e flink med spekulerering æ oxo – lurer på kæm *fnis* …og rimelig råtass i kommentarfelt hehe… med rette selvfølgelig…

   Vi kan ikke akkurat komme unna at vi blir en smule oppgitt noen ganger – og ikke akkurat liker det vi leser eller finner ut av… så nei benekterer/utelukker ikke at det nu og da kommer sånne «på kanten» – «ta nu hintet liksom»… om det hjelper e nu en annen sak…. kanskje det e takken for å være faglig kritisk og engasjert? ikke alltid like populært….

   prøver nu i det minste å få med ordene «kan tenkes», «det er mulig at…», «kan ikke utelukke at…» «viss sannsynlighet for…»

   jaaa… egne meninger e viktig og det e lov å være uenig, eller «jeg ser det ikke på en sånn måte» – en skal alltid respektere andres meninger, men lov å begrunne hvorfor en ikke er enig 😉

   Tjohei – bedtime

   *klæms*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s