LHK Pasientfora om tilsynssaken mot Lillestrøm Helseklinikk 29 desember 2011

LHK Pasientfora eies og driftes av pasientene som er i utredning og behandling ved Lillestrøm Helseklinikk. I ett blogginnlegg 29 desember 2011 legger de frem tilsynssaken mot LHK på bakgrunn av de dokumenter som er frigitt av Helsetilsynet og har også fått inn en del pasienthistorier.

På Pasientforas blogg kan vi lese:

Den 26.09.2011 ble det kjent at Lillestrøm helseklinikk (LHK) måtte begrense sin behandling av pasienter med ME/Fibromyalgi og lignende sykdommer, fordi klinikken er under tilsyn av Helsetilsynet. Dette skjedde etter en bekymringsmelding fra en kommuneoverlege. Ingen av pasientene som tar behandling ved LHK har klaget, og pasientgruppen ble derfor både overrasket og frustrerte.

Reaksjonene var mange:

«For det første så var Lillestrøm Helseklinikk, ved Mette Johnsgård, for meg grobunn til at et håp om å bli frisk, ble tent fra første time der. Etter 4 leger, 2 år og ingen funn, var det helt utrolig å endelig bli tatt på alvor og føle at noen hadde kunnskap om mine symptomer.

Allerede etter første prøve som ble sendt var det objektive funn på prøvene, en tropisk amøbe som i verste fall kan gi cyster på leveren, ble funnet, en tropisk parasitt, overvekst av diverse bakterier. De neste funnene var melk, egg, hvete- og gluteninntoleranse. Så viser det seg at jeg går med en cytolomegavirusinfeksjon, som av en eller annen grunn er reaktiv og aktiv- det har den vært i flere år nå. Labpersonalet på AHUS og St. Olav skriver bare usikker klinisk betydning i prøvesvarene. Andre prøvesvar viser skyhøye svar på cytokiner, det er bla. disse kroppen danner ved influensa.

Så dette har altså Lillestrøm Helseklinikk avdekket hos meg som ingen andre leger i Norge har gjort. Hvem bør granskes? De som faktisk ikke fant noenting, eller de som fant noe ingen andre har funnet i Norge?»

***

Jeg anbefaler på det sterkeste å lese blogginnlegget fra mine medpasienter!

Det kan du finner her

*****

Reklamer

3 kommentarer om “LHK Pasientfora om tilsynssaken mot Lillestrøm Helseklinikk 29 desember 2011

 1. Tilbaketråkk: Innsyn i tilsynssaken mot Lillestrøm Helseklinikk « Blogg om ME-Myalgisk Encefalopati

 2. Hei mhj.
  Ønsker deg et riktig godt år.
  Sitter her med kaffikoppen min og puster ut etter juleferien. Nå er hverdagene her igjen…:-)
  klem

  1. heia ME-blogg og velbekomme og i lige måde 😀

   Ja skolen starter i mårra, om minstemann kommer sæ dit. Influensaen herjer. Æ e litt bedre iallefall når det gjelder det som kommer ut i fra nesa og lymfeknutene e ned på det «normale abnormale». Minstemann starta første nyttårsdag, så i dag har han vel hatt noia og vil på skolen i mårra – vi får se og han må vurdere det litt selv. Ikke spes feber i dag så kanskje…men hoste og vondt i hals… jaja

   Hverdagen ja – hehe hvilken hverdag – jo vi kan jo pakke vekk julepynten igjen 😀

   huff ja leksemas………… noen ganger e ferier bedre!! har nu i grunnen hatt det stille og rolig, så skal ikke klage…

   må nok forberede litt om LHK saken, venter på noen flere papirer (hmmm om de kommer), ellers har æ nu det æ trenger, men masse ubesvarte spørsmål dog….

   Stoor klæm ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.