Ny felles facebookside for nordisk kamp for biomedisinsk forskning og behandling av ME og Fibromyalgi

Arnar som er forfatter av Saras verden er intiativtaker for en ny og felles facebookside «Støtt biomedisinsk forskning og behandling av ME og Fibromyalgi» som har til hensikt:

Politikerne i Skandinavia og Norden må komme på banen og støtte opp om den biomedisinske behandlingen for pasienter med ME og FM.

Over 750 000 mennesker i Skandinavia/Norden lider av ME/CFS eller Fibromyalgi. Norske politikere ser til Sverige, Danmark, Finland eller Island for retningslinjer og virkemål – og vice versa.

Dersom den svenske helsepolitikken bestemmer seg for å støtte biomedisinsk behandling og forskning for ME/CFS, Fibromyalgi og nærliggende lidelser, er det åpenbart at norske og danske politikere høyst sannsynlig vil følge etter. Det samme gjelder andre veien også.

Derfor er det viktig at vi legger et kollektiv politisk press på den samlede skandinaviske helsepolitikken, for å øke mulighetene for en politisk anerkjennelse av biomedisin. Støtt opp om biomedisinsk behandling og forskning du også! Vi skandinaver er i samme båt og må støtte hverandre!

In English, in short…more than 750 000 people suffer from ME/CFS or Fibromyalgia in Scandinavia/Nordic countries. It is time that the politicians acknowledge the positive effect biomedicine has on patients, and support biomedical treatment both politically and financially. Biomedicine works!

This initiative aims to gather sufferers in all the Nordic countries as a common force to finally get the support that we deserve from our governments.

**↓**

Facebooksiden finner du her

*****

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s