Den hyggeligste jobben med blogging :-)

Javist, det er jobb å skrive blogg. Kanskje spesielt om en ikke har så mye kapasitet. Noen deler med bloggskrivingen synes jeg er spesielt hyggelig, vel som å skrive om dysfunksjonelle celler, nyttig behandling og gode nyheter som «rammer» oss alle, er å skrive blogganbefalinger.

Blogganbefalingene er en honør til andre bloggere der ute i intergalaksen som har noe viktig å si og som vi deler videre. Noen er alvorlige bloggposter og andre er rene opplevelser.

Kronikere og langtidssyke, mange på bedringens vei med lange og vanskelige «prosesser» er viktig å formidle –  så budskapet når flest mulig.

Det er ett stort antall av multikustnere der ute og hvilket engasjement og livsmot! Det synes jeg er spesielt hyggelig å dele med dere som kommmer en snartur innom 🙂

Selv om livene våre er snudd på hodet og vi bor i bakventland, ja for å være rammet av denne tilstanden føles og oppleves nettopp sånn både titt og ofte – betyr det ikke at alt legges på is. Gode timer og kanskje en hel dag betyr å gjøre og gi livet mening – glede seg over de små ting, være takknemmelig og få nye interesser og hobbier.

Har vi klart å lage en enkel wok til middag når det var tre år siden sist – ja da er vi taknemmelige da!. Har vi klart å reise i selskap for noen timer – ja da lever vi lenge på det! Har vil klart å spille kort og spill med ungene våre – ja da jubler vi!

Jepp – vi gjør det beste ut av det når anledningen og kroppen byr seg frem 🙂

*****

Mye formidles også på face, når kapasiteten er redusert, så følg med om du har lyst!

*****

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s