MENiN arr. Balansenøkler 1 med Sparre i Haugalandet Karmsund 2 til 4 september 2011

ME-nettverket i Norge (MENiN), avdeling Haugalandet arrangerer i samarbeid med Fysioterapiforeningen i Haugesund et nytt kurs i Balansenøkler 1 i Haugalandet, Karmsund  2 til 4 september 2011. Påmelding snarest og innen 24 august 2011.

Kurset passer både for pasienter, pårørende, behandlere og andre interesserte. Balansenøkler 2 planlegges i begynnelsen av mars 2012.

MENiN

Merete Sparre/tropos har opparbeidet seg mye kunnskap og har lang erfaring som fysioterapeut og har tilpasset sine kurs etter ME rammedes behov. Meget lett bevegelsestrening, samt øvelser som øker fokus på pust og puls, avspenning og medikasjon er noe som virkelig kan anbefales denne pasientgruppen og passer for de som selvsagt er i stand til å forlate huset, som i praksis betyr en høyere funksjonsevne. (mhj kom: Ta kontakt for mer informasjon om dette kurset for varighet, sted, og innhold.

 ***

Balansenøkler 1 i Haugesund 2-4.september

Etter et fulltegnet og vellykket kurs i mars, arrangerer ME-nettverket i Norge, avdeling Haugalandet i samarbeid med Fysioterapiforeningen i Haugesund et nytt Balansenøkler 1 i Haugesund 2 til 4 september 2011.

Kurset passer både for pasienter, pårørende, behandlere og andre interesserte. Balansenøkler 2 planlegges i begynnelsen av mars 2012.

Mer informasjon og påmelding hos:

Inger Målfrid Hovland  ihovla@online.no

Balansenøkler er et kurs for deg som er i ferd med å gjenvinne helse og livslyst etter sykdom eller andre store belastninger. Kurset har som formål å sette i gang gode forandringer på den lette og myke måten. Hver kursøkt starter med en kort forelesning, en for hver “balanse-nøkkel”, for eksempel balansen mellom “gjøre og være”, “innpust og utpust”, “indre og ytre”, “jeg og du” eller “pacing og leading”. Selve treningen består av lett qigong (kinesiske helseøvelser), meditasjon, avspenning og enkle mentale teknikker.

Les mer om kurset her eller ta kontakt direkte med Merete Sparre på 918 92 193.

*****

Oppdatering fra MENiN facbookside:

Kurs på Haugalandet fredag 2 sept. og lørdag 3 sept. 2011 – «BALANSENØKLER» Påmeldingsfrist – så snart som mulig –les mer

av ME Nettverket i Norge (MENIN) den 16. august 2011 kl. 03:54

Kurs på Haugalandet fredag 2 sept. og lørdag 3 sept. 2011. – «BALANSENØKLER»

«Balansenøkler» er et kurs for deg som vil oppnå bedre balanse i en krevende livssituasjon, som er i ferd med å gjenvinne helse og livslyst etter sykdom, eller som rett og slett ønsker påfyll og en pustepause fra en travel hverdag. Kursholder Merete Sparre [ f. 1956] er utdannet psykomotorisk fysioterapeut og kommunikolog og har over 20 års erfaring som instruktør i taiji og qigong. Informasjon/påmelding For nærmere kursopplysninger/-påmelding ME Nettverket i Norge avd. Haugalandet Inger- Målfrid Hovland tlf 52839757/93041032 ihovla@online.no Påmeldingsfrist – så snart som mulig – senest innen 24. august. Sted: Norheim skole Moksheimstien 10, 5542 KARMSUND. Det er mulig å få trekke kursutgiften fra på skatten for ME-pasienter.

*****

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s