Vaksiner-Autisme-Neuroimmunologiske sykdommer-XMRV

Etter å ha lest artikkelen “Human DNA from Aborted Embryonic Cells in Vaccines Linked to Autism” sett i lys av den siste studien som avslører stor kontaminering av humane cellelinjer med retrovirusene innen ulike trofiske stammer av MLVs, kan en faktisk ikke lenger utelukke at vaksinene er kontaminert med retrovirus. Dette bør sees på med bekymring etter min mening. Det gjør saken heller ikke bedre når vi har studier som viser at reseptorene disse gammaretrovirusene benytter for å infisere en annen celle, for det første bruker en reseptor som sitter på nesten alle celler og for det andre så viser en nylig studie at infiserte celler fremdeles har funksjonelle og operative reseptorer mot tidligere antatt.

Artikkelen “Human DNA from Aborted Embryonic Cells in Vaccines Linked to Autism” fra 14 juli 2011 er hentet fra healthimpactnews.com

Noen bekymringsfulle utsagn fra artikkelen:

“Ratajczak reports that about the same time vaccine makers took most thimerosal out of most vaccines (with the exception of flu shots which still widely contain thimerosal), they began making some vaccines using human tissue.

Ratajczak says human tissue is currently used in 23 vaccines. She discusses the increase in autism incidences corresponding with the introduction of human DNA to MMR vaccine, and suggests the two could be linked.”

Former drug company scientist Helen Ratajczak recently created a firestorm of debate from all sides of the vaccine-autism issue when she published her comprehensive review of autism research. However, her 79-page review contains one detail that could easily go unnoticed—five words that reveal one of the most shocking secrets Big Pharma has ever kept from you.

“…Grown in human fetal tissue.”

The line reads (page 70):

An additional increased spike in incidence of autism occurred in 1995 when the chicken pox vaccine was grown in human fetal tissue.”

Bildet viser ett utdrag fra artikkelen over noen vaksiner som benytter humant vev i sin vaksineproduksjon

Hele denne artikkelen kan du lese her

Tidligere innlegg som omhandler denne posten:

XMRV nytt: Systematisk studie av Zhang et al juni 2011 på hyppighet av XMRV forekomst i humane cellelinjer og bevis for en horisontal virusspredning til andre cellekulturer/cellelinjer

Nytt studie om gammaretrovirus om å potensielt infisere en allerede gammaretro-infisert celle publisert i Retrovirology 5 juli 2011

Dagens medisin 22 juni 2011: Savner informasjon om vaksine og bør individer med neuroimmunologisk sykdom og våres barn ta vaksiner?

Kommentar:

Som jeg nevnte innledningsvis så kan det ikke utelukkes at vaksiner er kontaminert med retrovirus fra familien gammaretrovirus trofiske varianter som XMRV og polytrofiske MLVs med flere.

I lys av den nylige informasjonen som har kommet om stor spredning i laboratorier med hensyn til disse retrovirusene er det dessverre stor grunn til bekymring.

Det hjelper heller ikke når informasjonen som nevnes i artikkelen at antall barn med autisme økte etter at en startet opp med bruk av humant vev i vaksineproduksjon.

Autisme er bare en del av det vi nå betrakter som neuroimmunologiske sykdommer og der kan ikke utelukkes at smitteveien er blant annet via vaksiner.

Merk: Skulle du finne denne informasjonen som er gitt i denne posten bekymringsfull så skal du vite at: det er uklart om hvorvidt en slik forurensing av retrovirus faktisk forekommer i fasiliteter hvor det produseres vaksiner. Det kan være lurt om du tenker gjennom om du har en familie som har høy prevalens av autoimmune sykdommer og kreft før du vaksinerer barna dine.

Sist med ikke minst – jeg er ingen lege og kan ikke gi generelle anbefalinger som strider mot Helsedirektoratets og myndigheters anbefalinger. Denne informasjonen må sees som en potensiell bekymringsfull hypotese hvor vi har ukjente faktorer.

Har min yngste gått klar for symptomer for mitt barn er født etter 1995? Nei dessverre mitt barn har symptomer som kan tyde på kognitive problemer, atopisk eksem, muskelstivhet og smerter, tendens til blodtrykksfall og til dels mestrer noen stressituasjoner dårlig (og har trekk som du finner under autismespekteret, men er hypersosial) men foreløpig har energiproduksjonen i orden. Er det tilfeldig at jeg er rammet av en neuroimmunologisk sykdom med noen ikke heldige immunologiske avvik og en familie med autoimmunitet i begge familieledd?

*****

Bare En Tankevekker!!

*****

Reklamer

3 kommentarer om “Vaksiner-Autisme-Neuroimmunologiske sykdommer-XMRV

 1. Ronny

  Interessant at de bruker menneskefostre til å lage vaksiner. Til og med vanlige, utbredte vaksiner.

 2. Hei Ronny 😉

  hmmm… ja du kan så si! det er vanlig å bruke stamceller fra navlesnorer også i diverse forskning og annet.

  I denne sammenhengen ble æ mer bekymret over at det er humant vev og humane cellelinjer i kultur med potensiell fare for retrovirusspredning O_o!!!

  *grøss*

  hmmm… nei etisk sett hadde det kanskje vært bedre å bare vite at det er humant vev og ikke fra aborterte fostre og jeg antar at det ikke er brukt sponan aborterte (for en ubehanglig tanke, forstår at folk reagerer!!!)

 3. Tilbaketråkk: When Science Journals are Scarier than Science Fiction « ToTo NeuroImmunologisk Kurativ Behandling

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.