pro-inflammatoriske cytokiner avtar etter behandling med ARVs i personer med ME/CFS og XMRV indusert kreft – Mikovits i Irland 22 mai 2011

Dr. Judy Mikovits reiste rett etter Invest in ME konferansen til Belfast i Irland for besøk og presentasjon. Besøket og deler av presentasjonen har blitt frigitt.

Bildet er hentet fra: Dr. Speedys blogg

Det som frekommer her er at det er en effekt ved bruk av antiretrovirale medikamenter (ARVs) i en person som har utviklet CLL (Chronic Lymphocytic Leukamia ), som er en blodkreftform hvor tumorcellene flyter fritt i perifert blod. Som bildet/sliden viser er denne personen satt på AZT og raltegravir. Effekten er vist ved at det er mindre utsondring av proinflammatoriske cytokiner eller chemokiner, noe som indikerer en sannsynlig nedgang i betennelsene disse personene har, samt at det altså skjer en endring i den inflammatoriske signaturen hos disse med bruk av ARVs.

Som bildet/sliden viser tar det en viss tid før en oppnår effekt, og Mikovits har uttalt tidligere at det gjernest tar minst 6 måneder for personer med XMRV indusert krefttilstander.

Bildet er hentet fra Dr. Speedys blogg og viser nedgang av proinflammatoriske cytokiner etter bruk av ARVs.

Hele denne presentasjonen og Belfasts møte med Dr. Judy Mikovits kan du se her


*****

CFS pasienter har en økning i antall tilfeller når det gjelder lymfe/blodkreft sammenlignet med den normale befolkningen. Tilfeller av non-Hodgkin’s lymphoma i normalbefolkning i US er 0,02 %, mens nærmere 5 % av CFS pasienter utvikler denne sykdommen. Det har blitt identifisert flere XMRV positive CFS pasienter, som senere har utviklet CCL og MCL.

Etter Nevada epidemien har 77 av 300 utviklet kreft, og det er tall fra 2009. Alle disse er også positive for XMRV.

*****

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s