VIKTIG BUDSKAP: Bidra til at WPI og neuro-immunologisk forskning kan få tildelt hele $500 000 – Din stemme kan være avgjørende!

VIKTIG BUDSKAP: Bidra til at WPI og neuro-immunologisk forskning kan få tildelt hele $500 000.  Din stemme kan være avgjørende!

19 mai 2011 starter 2 runde i Chase Community Giving Program, og stemme kan du gjøre frem til 25 mai 2011. Det er helt gratis å stemme, men du trenger å være medlem av facebook siden stemmegivningen foregår via face.  

JP Morgan Chase & Co er et av verdens største bankkonsern. I løpet av de siste 5 årene har de, via Chase Community Giving Program, delt ut over 100 millioner amerikanske dollar til non-profit-organisasjoner, med fokus på samfunnsutvikling, utdanning og kunst og kultur. Nå har de gjort det mulig for deg å være med på å avgjøre hvem som skal motta deler av mer enn 5 millioner amerikanske dollar.

Hvordan stemmer du?

1. Gå inn på http://apps.facebook.com/chasecommunitygiving/ og trykk på “Like”.

2. Så gå inn her for å stemme på WPI:

http://apps.facebook.com/chasecommunitygiving/charities/205904991-whittemore-peterson-institute-fo

Tusen Hjertelig Takk om du vil bidra, det varmer ♥ ♥

Bring budskapet til venner og bekjente på face, så vi kan få WPI helt til topps!!!

** 😀 **

Hvor mye penger kan de 100 påmelde som gikk videre fra 1 runde motta av “donasjonspotten”?

Hentet fra: Chase

Chase skal donere bort en sum på hele 5 millioner dollar. Noe har allerede blitt fordelt på de 100 påmeldte som fikk flest stemmer i første runde. Denne summen ga 25 000 dollar på hver av de topp 100, hvor av WPI kom høyt opp på lista.

I tillegg kommer Chase til å donere bort hele 500 000 dollar til den som får flest stemmer i runde 2 som altså starter 19 mai 2011

1 plass/flest stemmer får 500 000 dollar

2 plass: 400 000 dollar

3 plass: 300 000 dollar

4 og 5 plass vil motta 200 000 dollar hver.

6 til 10 plass vil motta 100 000 hver.

11 til 15 plass: 40 000 dollar hver.

De resterende 10 kvalifiserte vil kunne motta 20 000 dollar hver.

Juryen i CHASE vil også belønne en av de topp 100 ut I fra den beste ideen “Big Idea” med hele 200 000 dollar!

I tillegg vil juryen fordele 300 000 dollar av de utvalgte top 100.

*****

Hvorfor ønsker vi å oppfordre deg til å stemme på WPI?

NID er en ny term som står for Neuro Immune Disease, altså Neuroimmunologisk sykdom. NID referer til en gruppe av sykdommer som er ett resultat av ervervet dysregulering av både immunsystemet og nervesystemet. Sykdommen er ofte livslang og meget funksjonsnedsettende. I definisjonen av NID inkluderer sykdommer som ME, CFS, FM, Lyme, Gulf War syndrom (GWI) og noen deler av autist-spekteret.

En av 300 mennesker lider av ME/CFS

En av 150 mennesker lider av FM

En av 110 barn tilfredsstiller kravene til autisme-spekteret.

Flåttbåren sykdom som Borreliose (Lyme) rammer mange verden over og innen denne defensjonen er det de som utvikler en kronisk ledelse som er ME-lignende.

I følge dette er der 225 000 av 600 000 som tjenestegjorde i Gulfkrigen (1991) har utviklet en ME/CFS lignende sykdom kalt GWI. Disse tallene inkluderer også de som ikke tjenestegjorde ute (intops)

Neuro-immunologiske sykdommer påvirker livet til mange millioner mennesker verden over. Ingen av de rammede verden over har godkjent adekvat offentlig behandling for de underforliggende årsakene til sin lidelse eller andre metoder for å forhindre at stadig flere utvikler sykdom. NID fortjener virkelig støtte til at det settes forskningsmessig fokus for å utvikle biomarkører som kjennetegner sykdommen og en mer effektiv behandling.

Dette er hovedfokus til Whittemore-Peterson Institute (WPI) – forskning – egen klinikk for behandling – utdannelse og samarbeid av og med leger og helsepersonell verden over mm.

Les mere i ett tidligere innlegg her

Se nøye på den nye logoen til WPI – det er en mosaikk av ansikter som er rammet av denne tilstanden – med hvert ansikt følger også en historie om langvarig lidelse som “rett og slett” er helt ufattelig!


I hele mai kjører WPI og deres advokater en bevissthetskampanje. I ME-uka ble de menneskene som hadde gått bort som følge av denne lidelsen minnet – og vi påminnet om alvoret 😦  og formidler det videre til de som ikke har forstått….

Noen av disse historiene kan du lese her (bla nedover til eldre innlegg)

Stem på WPI folks  😉

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s