LHK Pasientfora kjører i gang – Bevissthetskampanje «You and ME -Sammen er vi sterke!»

LHK Pasientfora kjører igang en Bevissthetskampanje «You and ME -Sammen er vi sterke!»

Formålet er en:

Innsamlingsaksjon til forskningen ved Lillestrøm Helseklinikk, Startskuddet går på ME-dagen!

Hei alle sammen,

Vi ønsker å skape Bevissthet om ME & starte noe hyggelig som alle kan bidra på! Pengene som blir samlet inn vil gå uavkortet (utenom eventuelle utgifter som vil bli dekket inn først) til Lillestrøm Helseklinikks (LHK) forskning.

Vi hadde egentlig håpet å få dette igang mye tidligere slik at pinsene var i hus før 12 mai, men pga form og andre ting er det desverre blitt utsatt. Vi satser nå istedet på å ha en helårskampanje fram mot 12 mai neste år. Og lanserer istedet dette på ME-dagen og håper det vil kunne skape engasjement! ;)

Vi tenker jo at dette er noe som kan samle alle i ME-miljøet da forskning er det eneste som får oss videre på veien mot mere kunnskap om sykdommen og dekning av behandling, ikke minst riktig behandling. Vi vet at LHK`s forskning er gjort veldig riktig og derfor kan få stor tyngde om de kommer fram til sikre konklusjoner. Men å forske koster penger, tid og krefter. Vi tror at mere støtte til forskningen kan gi dem en «boost» på veien.

Mulighet for pins dersom interressen er stor nok?

Forslag til utseende på pins

Auksjoner med hjemmelagede ting:

Mange med kroniske lidelser har hjemmehobbier, som de mestrer og liker. Her kan du bidra med noe du har laget.

Disse donerer du til forskningen ved LHK ved at vi auksjonerer bort gjenstanden her, dvs at du ikke får betalt for gjenstanden men at pengene for gjenstanden går direkte til LHK`s forskningskonto.

Dersom du har et produkt du har lyst å donere så tar du bilde(r) av det og skriver ned litt informasjon som du mener kan være nyttig å vite om produktet. Skriv også en minstepris, for vi selger ikke ting med åpenbart tap/lav pris. Pluss ditt fulle navn og telefon-nummer og så sender du det på en mail til oss: kontaktoss@lhkpasientfora.org

Personlige historier som viser hvordan det er å leve med ME, som viser hvordan sykdommen påvirker oss.

Vi ser for oss at vi kan publisere historier som dere har skrevet om hvordan det er å ha ME. Har du klart å sette ord på spesielle ting du har opplevd med sykdommen som du kunne tenke deg å bidra med i denne bevissthetskampanjen så send oss mail. Du må gjerne skrive humoristisk, trist, i diktform eller på den måten du vil, det kan gjerne også være bilder, så lenge budskapet kommer godt fram. Vi vil publisere ditt bidrag på den måten du ønsker, enten med ditt nick eller navn eller anonymt om du vil det. Her håper vi MANGE vil bidra da personlige historier ofte er det sterkeste krutt man har og det som kan nå mange og skape mere bevissthet.

Les mer på LHK Pasientfora om denne kampanjen!

*****

Lykke til 😉 og håper på god respons, slik at LHK får midler til forskning 😀


Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s